This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

faq

til og fra tinderbox
Falen under Tinderbox 2017

Falen vil være lukket for trafik torsdag, fredag og lørdag under Tinderbox 2017. Dog vil den være åben for kørsel om morgenen indtil kl. 11.00.

Find vej til Tinderbox

Odense Rundt gør det nemt at finde vej til Tinderbox. Brug navigationslinket her eller hent Odense Rundt app’en her

Rød Billet

Vi har i år et samarbejde med Rødbillet om transport til og fra Tinderbox. Så hvis du sidder i København eller Aarhus og skal til Tinderbox, så overvej Rødbillet

Shuttlebusser

Igen i år kan du tage Tinderbussen mellem Odense Banegård og festivalpladsen.

I samarbejde med FynBus vil der køre shuttlebusser i fast rutefart mellem OBC og Tusindårsskoven.
Køreplanen for Tinderbus som kører fra OBC – Tinderbox kan hentes HER

Ved Tinderbox holder busserne på Falen ved Kløvermosevej (Ringvejen)

Shuttlebusser

Tinderbox-Eventbillet

Send sms ”tinderbox” til 1948, så får du en billet, der gælder de næste 24 timer til alle busser i Odense – for kun 20 kroner (+ alm. sms-takst)

Du kan også benytte alle de billetter, der normalt gælder i busserne på Fyn – fx Rejsekort, DSB-billetter, Ungdomskort osv. Læs evt. mere på FynBus.dk

 

Cykelparkering

Der er cykelparkering i CykelBox i området til venstre for hovedindgangen, samt i dertil indrettede og markederede områder. Parkér IKKE din cykel foran eller i nærheden af indgangen på Falen, hvor der er risiko for, at den bliver fjernet af sikkerhedsmæssige årsager.

Kollektiv transport

Igen i år kan du tage Tinderbussen mellem Odense Banegård og festivalpladsen.

I samarbejde med FynBus vil der køre shuttlebusser i fast rutefart mellem OBC og Tusindårsskoven.
Køreplanen for Tinderbus som kører fra OBC -Tinderbox kan hentes HER

Tog og Bus fra hele landet:

DSB
Rød Billet
Linie 888 / Abildskou

parkering

PARKERING PÅ CIGAREN:

På ”Cigaren” på Falen, indkørsel ved Kløvermosevej (GPS koordinater: 55.386009, 10.356940):

Parkeringspladsen åbner torsdag d. 22. juni kl. 11.00.

Det vil være muligt at købe 2 forskellige typer parkeringsbilletter – en endagsbillet eller én billet til alle tre dage.

Vi gør opmærksom på, at der ved festivaldagens afslutning vil være et stort pres på trafikken ved Cigaren. Der må derfor påregnes en del ventetid ved hjemtransport på dette tidspunkt.

Billetpriser:
Parkering alle dage: 160 kr. (inkl. gebyr)
Parkering per dag: 85 kr. (inkl. gebyr)

Køber man en parkeringsbillet til én dag, skal bilen være afhentet inden kl. 03.00 den pågældende nat.
Køber man en parkeringsbillet til alle tre dage, skal bilen være afhentet senest søndag d. 25. juni kl. 12.00. Har du en parkeringsbillet til alle tre dage, kan du køre til og fra parkeringspladsen under festivalen.

Parkeringsbillet til Cigaren kan købes HER

Obs! Parkering på eget ansvar.

 

PARKERING VED VÆDDELØBSBANEN:

Der tilbydes parkering ved Fyens Væddeløbsbane, på Prins Haralds Alle 51B, 5250 Odense SV. Denne parkering er velegnet til gæster der ønsker at benytte sig af overnatningstilbuddet på Væddeløbsbanen.

Parkeringspladsen åbner torsdag d. 22. juni kl. 9.00.

Billetpriser:

Parkering alle dage: 160,- (inkl. gebyr)
Parkering per dag: 85,- (inkl. gebyr)

Køber man en parkeringsbillet til én dag, skal bilen være afhentet inden kl. 03.00 den pågældende dag.
Køber man en parkeringsbillet til alle tre dage, skal bilen være afhentet senest søndag d. 25. juni kl. 12.00. Du kan sagtens køre til og fra parkeringspladsen under festivalen.

Parkeringsbillet til Væddeløbsbanen kan købes HER

Obs! Parkering på eget ansvar.

Samkørsel

Tinderbox opfordrer alle til at lave samkørsel, så vi belaster miljøet mindst muligt.

GoMore – Samkørsel og Privatbiludlejning

Taxa

Der vil være taxaopsamling på Kløvermosevej.

Taxa

Taxa Fyn, Odense – telefon: +45 66 15 44 15
Odense Mini Taxi – telefon: +45 66 12 27 12

På cykel eller gående

FØLG FÆNOMENALEN TIL TINDERBOX

Gåturen til Tinderbox bliver lidt sjovere og meget mere festlig.

På banegårdscentret og ude foran Musikbiblioteket står de frivillige klar til at byde dig velkommen og guide dig ud på Fænomenalen.

06-2017 Tinderbox - Odense - kort 2017

I starten af ruten kan du opleve DJ’s eller tage en slapper i loungen!

Der er cykelparkering i CykelBox i området ved hovedindgangen. Parkér IKKE din cykel foran eller i nærheden af indgangen på Falen, hvor der er risiko for, at den bliver fjernet af sikkerhedsmæssige årsager.

Frivillighed
TILMELDING SOM FRIVILLIG PÅ TINDERBOX

Hvis du har lyst til at være frivillig på Tinderbox 2017 åbner vi for tilmeldingen ca. medio marts 2017. Like evt. vores Facebook side for frivillige, som bliver opdateret løbende.

Vi forbeholder os retten til at screene alle de tilmeldinger, vi modtager.

For at være frivillig, skal du være fyldt 18 år inden d. 1. juni 2017

Du tilmelder dig her

Som frivillig får du:

  • Armbånd til alle 3 dage på Tinderbox 2017
  • Adgang til vores Frivillig Lounge, hvor der er bar med nedsat pris på øl samt gratis kaffe/te
  • Forplejning under din(e) vagt(er)
  • T-shirt og drikkedunk

 

REGLER & VILKÅR

Venligst læs vores Regler og Vilkår
Det er meget vigtigt, at du ved, hvad du kan forvente af os, samt hvad vi forventer af dig.

ALDERSPOLITIK

Du skal være fyldt 18 år før d. 1. juni 2017. Dette er et krav fra vores forsikring og kan desværre ikke bøjes på nogen måde.

INDSATSPERIODER OG TIMER

En indsatsperiode er den periode, du kan/vil hjælpe Tinderbox. Du kan vælge i mellem fire forskellige indsatsperioder, og skal minimum vælge en af dem, når du tilmelder dig som frivillig. Du kan også vælge flere, og på den måde have større chance og flere muligheder for at komme på et team – og vælge mellem forskellige teams.
Vores teams er defineret ud fra indsatsperioderne. Det betyder, at først når du har valgt indsatsperiode(r), kan du se hvilket/hvilke team/teams som understøtter denne/disse.

Før – ca. 24 timers indsats:
Her er du med til at opbygge pladsen, og indsatsperioden ligger fra primo juni og til og med åbning af dørene torsdag d. 22/6 2017

Under – ca. 16 timers indsats:
Det er her det hele sker, og hvor du er med til at afvikle Tinderbox og sørge for, at vores gæster får den bedste oplevelse. Indsatsperioden ligger fra d. 22/6 til og med d. 24/6 2017.

Efter – ca. 24 timers indsats:
Her er du med til at pakke pladsen ned efter festivaldagene. Indsatsperioden kan ligge fra natten mellem lørdag-søndag (d. 24/6-25/6) til og med tirsdag d. 27/6.

Før/Efter – ca. 24 timers indsats:
I denne indsatsperiode bliver ens vagter som oftest delt op på den måde at man får en vagt i opbyg (primo juni til og med åbning af dørene d. 22/6 2017), og en vagt i nedpak (d. 24/6-27/6). Det er ikke alle teams, som udbyder denne indsatsperiode.

OBS!!
Fordelingen af dine indsatstimer pr. vagt defineres af din frivilligkoordinator/teamleder.
Forvent, at dine indsatstimer vil blive fordelt på mere end én sammenhængende vagt, med mindre andet bliver oplyst eller aftales med din frivilligkoordinator/teamleder.

VAGTER SAMMEN MED EN VEN

Du har mulighed for at notere navnet på den/dem, du gerne vil arbejde sammen med under din tilmelding. For at I kan arbejde sammen kræver det selvfølgelig, at I vælger det samme team.

Vi kan ikke garantere, at alle frivillige får alle ønsker opfyldt. Vi beder jer respektere, at vi arbejder med et rigtig stort puslespil, hvor vi umuligt kan tage hensyn til alle, men vi gør det bedste, vi kan.

VALG AF TEAM

Når du tilmelder dig som frivillig, skal du vælge det team, du har lyst til at være en del af, ud fra den liste, du får frem baseret på den/de indsatsperiode(r), du har valgt i din tilmelding.

Hvis dit ønskede team ikke kommer frem på listen over dine valgmuligheder under tilmelding, kan det skyldes:
1: Teamet matcher ikke den indsatsperiode/de indsatsperioder, du har valgt.
– Prøv en anden indsatsperiode.
2: Teamet eksisterer ikke længere på Tinderbox eller er blevet lavet om til noget andet.
– Vælg et andet team.
3: Teamet er allerede fyldt.
– Vælg et andet team.

VAGTPLANER

Vagtplanerne bliver lavet af din frivilligkoordinator/teamleder. Du kan se din vagtplan inde i RUBY, og vi bestræber os på at den ligger klar primo maj

 OBS!!

Du skal godkende din vagtplan i RUBY, så vi ved, at du har det den, Ved mangel på godkendelse forbeholder vi os retten til at afmelde og blackliste dig. Du godkender din vagtplan under ”Min billet” efter, at denne er blevet frigivet.

VAGTBYTTE

Har du behov for at bytte en vagt, vil der være mulighed for dette i byttebørsen i RUBY. Det er din frivilligkoordinator/teamleder, som bestemmer, hvorvidt de forskellige teams har adgang til denne feature. Kontakt din frivilligkoordinator/teamleder vedrørende spørgsmål om vagtbytte.

PLADSGARANTI

Hvis du i din tilmelding vælger et team, hvor der er ledige pladser, er du sikret en plads som frivillig på Tinderbox 2017, med mindre der på et senere tidspunkt sker brud på vores Regler & Vilkår. Du modtager også en mail umiddelbart efter, du har gennemført din tilmelding (hvis denne er gennemført korrekt), som bekræfter, at du nu er sikret en plads som frivillig på Tinderbox 2017.
Har du kun haft mulighed for at tilmelde dig vores venteliste, er du ikke garanteret en plads, før du hører nærmere fra os.

VENTELISTE

Er alle vores teams fyldt op, får du mulighed for at tilmelde dig vores venteliste. Denne er generel og anses som én stor pulje.
Du er ikke sikret en plads som frivillig på Tinderbox 2017 ved at være på vores venteliste. Du får heller ikke selv mulighed for at have indflydelse på, hvilket team du helst vil være en del af. Vi udvælger og fordeler pladser ud fra det opståede behov kombineret med dit valg af indsatsperiode. Det vil sige, at vi ikke udvælger via først-til-mølle princippet, og at desto flere valgte indsatsperioder du har, desto større mulighed er der for, at vi kan vælge netop dig.
Hvis vi sætter dig på et team, modtager du en mail herom. Herefter kan du logge ind her og se hvilket team, vi har fundet plads til dig på samt en kontakt til din frivilligkoordinator/teamleder.

AFBUDSFRIST/BINDENDE TILMELDING

Alle tilmeldinger er bindende efter d. 12. juni 2017.
Herefter gælder vores Regler & Vilkår med henblik på brud på afmeldingsfristen.

AFBUD & SYGDOM

Venligst læs vores Regler & Vilkår
Det er meget vigtigt for os, at du ved, hvad du kan forvente af os, og hvad vi forventer af dig.

MANGLENDE BEKRÆFTELSES MAIL (RUBY)?

Inden du kan gennemføre din tilmelding, skal du bekræfte din mailadresse. Når du opretter dig som frivillig, er det første, du skal oplyse din mailadresse. Herefter får du en mail med et link, som du skal klikke på. Når du klikker på linket, kan du gå videre med samt gennemføre din tilmelding.

Modtager du ikke denne mail, kan det skyldes, at den er landet i din spam folder.

Er dette ikke tilfældet, kan du skrive til vores tekniske support

HJÆLP, JEG KAN IKKE LOGGE IND (RUBY)!

Er det fordi, du har glemt dit password, så klik “glemt dit password?” og opret et nyt.

Hvis det ikke er fordi, du har glemt dit password, så lav en udførlig beskrivelse af, hvordan du oplever fejlen. Send beskrivelse samt dit brugernavn/e-mailadresse til vores tekniske support. Så vil de forsøge at hjælpe med problemet hurtigst muligt.

TEKNISKE FEJL (RUBY)

Har du en mistanke om, at der er sket en teknisk fejl eller oplever du humørsvingninger fra RUBY?
Skriv en mail med en detaljeret beskrivelse af, hvad du oplever og send den til vores tekniske support

CHECK-IN & BILLET

Check-In for frivillige på Tinderbox ligger tæt ved hovedindgangen på Falen. Følg skiltene.
Vi frigiver din billet til Tinderbox i begyndelsen af juni. Du finder det til download inde i RUBY under din profil. På din billet findes også et kort, hvor Check-In er markeret.
Vi bytter din billet til et partout armbånd for frivillige, som giver dig adgang til pladsen samt alle festivaldagene.

OBS!!
Mød altid op i god tid, hvor du og din frivilligkoordinator/teamleder har aftalt, at alle mødes – minimum 15 min. før din vagt starter.

ARBEJDSFORSIKRING

Alle frivillige er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne dækker personskade – men ikke private ting. Tager du for eksempel din computer med på Tinderbox, er det dit eget ansvar. Derudover er der en arrangør ansvarsforsikring. Den dækker skade på 3. person forvoldt af medarbejder under udførelse af arbejde. Alle skader meddeles omgående til din frivilligkoordinator/teamleder.

GARDEROBE

Der vil være garderobe muligheder i nedenstående tidsrum, og garderobe for frivillige ligger i år i forlængelse af publikumsgarderoben imellem hovedindgangen og Frivillig Lounge. Da alle skal have mulighed for at få en jakke og en mindre taske i garderoben, er det ikke muligt at opbevare kufferter, større sportstasker og lignende. Sørg derfor for at opbevare dette, hvor du overnatter.

Torsdag d. 22. juni fra kl. 10:30 – 03:00
Fredag d. 23. juni fra kl. 10:30 – 03:00
Lørdag d. 24. juni fra kl. 10:30 – 02:00

Du skal hente dine ting i garderoben hver aften/nat inden garderoben lukker, ellers ender det hos Hittegods.
Garderobe for frivillige koster kr. 10 pr. billet.

MAD & DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Hverken dem med eller uden alkohol. Læs mere i vores Regler & Vilkår.
Som frivillig på Tinderbox modtager du forplejning i forbindelse med dine vagter. Dog ikke morgenmad, da det forventes, at du spiser hjemmefra. Hvis forplejningen ikke rækker ift. netop dit behov, så er du velkommen til også selv at tage mad/snacks med på din vagt. Vi opfordrer dog til, uanset hvornår på dagen dine vagter ligger, at du spiser mad hjemmefra. Man ved aldrig, hvornår den første spisepause er lagt ind.
Der vil altid være gratis vand, kaffe og te i forbindelse med dine vagter.

PARKERING AF BIL/CYKEL

Din cykel er velkommen, men vi har ikke plads til din bil. Vi opfordrer alle til at bruge offentlig transport, gå eller cykle. Bestemmer du dig alligevel for at tage bilen, kan du finde mere information om parkeringsmuligheder i Odense og omegn under punktet “Parkering”.
Der vil være cykelparkering i forbindelse med pladsen, hvor du kan parkere din cykel. Cykelparkeringen er bemandet i Tinderboxs åbningstider:

Torsdag d. 22. juni kl. 13.00 – 02.30
Fredag d. 23. juni kl. 12.00 – 02.30
Lørdag d. 24. juni kl. 12.00 – 02.30

Parkeringen er på eget ansvar. Det er ikke tilladt at parkere cykler andre steder på eller omkring Tinderbox. Derfor er det vigtigt, at du parkerer din cykel, inden du henter dit armbånd/møder ind på din vagt på selve pladsen.
I opbyg og nedpak vil der være mulighed for parkering af cykler i begyndelsen af indgangspartiet.

AUDIO & FOTO

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr. Lydfilm og videooptagelse er ikke tilladt. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner på pladsen uden forudgående tilladelse.
Det er forbudt at tage billeder af artisterne, bede om en autograf eller på anden måde kontakte dem. Det er vigtigt, at vi alle respekterer artisternes privatliv.

HITTEGODS

Har du mistet noget på Tinderbox, som bliver indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.

Alle glemte sager fundet på Tinderbox vil blive indsamlet og kan afhentes hos Dalum IF fra tirsdag d. 27. juni kl. 08.00.

Adresse: Dalumvej 95 D, 5250 Odense SV, [email protected] / tlf: 6613 2968

Afhentning af hittegods er muligt i følgende tidsrum:

Tirsdag d. 27. juni fra kl. 08.00 – 16.00
Onsdag d. 28. juni fra kl. 08.00 – 16.00
Torsdag d. 29. juni fra kl. 08.00 – 16.00

Efter d. 29. juni leveres resterende effekter til Hittegods hos Odense Politi

godt at vide
BILLETTER OG BILLETPRISER

Se billetsiden for information om billettyper.

Jeg kan ikke finde min billet. Hvad gør jeg?

Vi oplever hvert år, at nogle af vores gæster ikke kan finde email med den festivalbillet de har købt. Så find din billet inden festivalen går i gang, hvis du ikke vil havne i en kø. Hvis du ikke kan finde e-mailen med din Tinderbox-billet, kan du allerede nu kontakte Billetlugens kundesupport på tlf 70 263 267 (billetlugen.dk). Alternativt kan du kontakte kundesupport på pladsen fra torsdag kl 13 for at få din billet udleveret.

Kan jeg vise min billet på telefonen?

Ja, du kan godt få scannet din billet på telefonen, så længe skærmen er intakt.

Har jeg returret på min billet?

Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet. Billetter refunderes kun, hvis et arrangement bliver aflyst. 
For spørgsmål om refundering eller ændring af allerede købte billetter, henviser vi til [email protected]

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i musikprogrammet.

Kan jeg forære min billet væk, selvom mit navn står på den?

Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten. Dette er ikke et problem.

Kan jeg købe min billet fra 3.part?

Vi vil på det kraftigste fraråde, at man bruger sortbørssider som Viagogo, der bevidst sælger billetter til overpris.

Når man køber en billet af en man ikke kender, kan denne i teorien være falsk eller kopieret, hvorfor stregkoden ikke vil virke i indgangen. Man vil derfor blive afvist, og dette kan Tinderbox ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter som er købt uofficielt.

Børn & unge

Børn og unge er meget velkomne på Tinderbox, og er man under 12 år, er det gratis at komme ind ifølge med en betalende voksen.

Der findes ikke særlige børne-/ungdomsbilletter, så er man fyldt 12 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen, og vi anbefaler ikke at have børn med på festivalen efter kl 20.00.

Kontakt os

Kontakt os på:

[email protected]

eller på

Tlf: +45 70 20 26 22
Telefontid: Mandag til torsdag kl. 13.00 – 16.00 og fredag kl. 13.00 – 15.00

 

Mobilopladning

Vi ved at en essentiel del af festivallivet er, at kunne dokumentere de sjove oplevelser og de fede koncerter på mobilen, og kombineret med flittig brug af sociale medier og opkald til vennerne, så kan det være svært at holde gang i den elektroniske livline.

Derfor har Tinderbox igen i år indgået et samarbejde med det danske firma Volt, der siden 2011 har leveret strøm til telefoner på festivaler i både Danmark og udlandet. Det smarte ved Volt er, at man opretter et abonnement, og så får man den mobile oplader med sig ud på festivalpladsen, og lader telefonen op i lommen eller i tasken.

Vi opfordrer til, at du opretter dit abonnementet på GetVolt.dk, inden du tager hjemmefra. Så er der nemlig både penge og tid at spare. Et Volt-abonnement gælder til alle mobiltyper, og når der ikke er mere strøm på opladeren, bytter du bare til en ny i boden. Så løber du aldrig tør for strøm.

Naboer

Information om Tinderbox – festivalen 2017.

Hermed får du en kort information om Tinderbox, som afvikles i Tusindårsskoven fra torsdag d. 22. juni til og med lørdag d. 24. juni.

Festivalens åbningstider er torsdag fra kl. 13.00 til 03.00, samt fredag og lørdag fra kl. 12.00 til 03.00
Der er musik fra en eller flere scener i hele perioden.

Bemærk at der vil forekomme lydprøver onsdag d. 21. juni, også om aftenen. Vi bestræber os på at være færdige med lydprøverne så hurtigt som muligt, dog senest kl. 22.00. Der vil ligeledes forekomme lydprøver i dagene under afviklingen af festivalen. Disse startes tidligst kl. 09.00

Vi forventer op imod 40.000 festivalgæster pr. dag. Disse vil komme gående, cyklende, med shuttlebusser, i taxa eller egen bil. Derfor afspærrer vi af sikkerhedsmæssige og trafikmæssige årsager et stykke af Falen, således at vi undgår trafik direkte i forbindelse med festivalområdet.
Trafikplanerne udarbejdes i samarbejde med Odense Kommune og Fyns Politi.

I forbindelse med opbygningen af festivalen vil der fra ca. 14 dage før forekomme ekstra trafik på Falen. Tilsvarende kan der forekomme en del trafik i forbindelse med nedtagningen som anslås at tage ca. 1 uge. Tusindårsskoven er spærret af for færdsel i perioden fra d. 11/06 til og med d. 27/06

Fra torsdag d. 22. juni kl. 09.00 til søndag d. 25. juni kl. 04.00 lukkes Falen fra Kløvermosevej til Sanderumvej. Det samme gælder for udkørsel på Falen fra Dragebakken, Mågebakken og Travbanevej.
Der vil være parkeringsforbud 2-300 meter ned af Dragebakken, Mågebakken og Travbanevej i hele festivalperioden.

På Elsesmindevej vil der fra d. 12. juni kl 08.00 til og med d. 25. juni være standsnings- og parkeringsforbud fra Kløvermosevej og til enden af vejen ved Odense Friluftsbad.
Samme del af Elsesmindevej vil ligeledes være spærret for al trafik fra torsdag d. 22. juni kl. 08.00 indtil d. 25. juni kl. 08.00. Beboerkørsel vil naturligvis være tilladt.

Har du et særligt ærinde inden for de afspærrede områder bedes du kontakte undertegnede, så vil jeg være behjælpelig med en løsning.

Vi har som sidste år valgt et lydsystem, som er meget retningsbestemt, og derfor primært vil ramme vores publikum. Vi måler kontinuerligt under hele festivalen, hvor højt vi spiller, så vi sikrer at vi holder os inden for de tilladte grænser for lydniveau. Vi er godt klar over, at en festival af denne størrelse kan være til gene for jer, der bor i nærheden af Tusindårsskoven og at I alle tre dage må leve med et lydniveau, der kan forstyrre nattesøvnen.

Vi håber at være til mindst mulig gene for Jer, og har I nogle spørgsmål vedr. festivalen og hvordan den vil påvirke jer, så er I velkomne til at skrive til undertegnede.

Under festivalen og i dagene omkring (fra 19. juni), har du mulighed for at komme i kontakt med nabotelefonen døgnet rundt, så vi kan hjælpe dig med at få løst evt. akutte problemer. Telefonnummeret vil fremgå af hjemmesiden fra d. 19. juni.

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at invitere de nærmeste naboer i Dalum, Sanderum og Bolbro til en rundvisning på pladsen onsdag d. 21. juni kl. 18.00.

Kontaktperson: John Hr Hansen – [email protected]
Telefonnummer: 3073 6712

Partnere

Hovedsponsor

Tuborglogo_web

 

Øvrige partnere

kommunelogo2014

veromoda1

etep_logo

greencopper

Kontantfri festival

Tinderbox er kontantfri festival – men hvad betyder det?

Q: KAN JEG BRUGE MIT BETALINGSKORT?

A: I alle festivalens boder kan du benytte følgende kort:
Dankort
Visa
American Express
CUP
Eurocard
JCB International
Mastercard

Obs! Når du køber mad, drikke eller merchandise på festivalen, så vil der stå “Down The Drain” på dit kontoudtog. Pga. en fejl hos Nets kan enkelte dog opleve, at der står “Made In Denmark” på kontoudtoget i stedet for Down the Drain.

Q: JEG HAR IKKE NOGET KORT OG BRUGER ALTID KONTANTER – HVAD GØR JEG?

A: Vi modtager selvfølgelig dine kontanter på pladsen. I vores værdikortboder kan du henvende dig med kontanter, og få dem indsat på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.
Hvis du bruger alle pengene på dit værdikort, kan du henvende dig i værdikortboden for at få det fyldt op.

Q: KAN JEG BETALE MED MOBILEPAY I JERES BARER OG BODER?

A: Du kan ikke benytte MobilePay i vores barer og boder, men i vores værdikortboder kan du benytte MobilePay til at købe et værdikort.

Q: HVORDAN FÅR JEG MIN RESTSALDO PÅ VÆRDIKORTET RETUR?

A: Til enhver tid kan du gå i en værdikortbod og få din restsaldo overført til dit betalingskort.
Vær opmærksom på, at der ikke tilbagebetales kontanter fra værdikortboden, ligesom det ikke er muligt at tilbagebetale via MobilePay. Har du ikke et betalingskort, skal du henvende dig til Tinderbox på [email protected] og oplyse dit kontonummer samt det 10-cfirede kortnummer på forsiden af værdikortet, hvorefter restsaldo overføres til din konto. Bemærk, at det koster kr. 20 i administrationsgebyr, hvis du kontakter os pr. mail efter festivalen. Det er gratis at få returneret restsaldo i en værdikortbod.

Også søndag d. 25/6 fra kl.12.00-18.00 og mandag d. 26/6 fra kl. 12.00-18.00 vil du kunne finde en åben værdikortbod på Tinderbox. Den værdikortbod, der er åben efter festivalen er placeret 200 m længere nede af Falen end indgangen. Se placeringen nedenfor på kortet.

Skærmbillede 2017-06-19 kl. 22.01.41

Af forskellige årsager kan der gå op til flere bankdage, før pengene er retur på din konto. Hvis der er gået 2 uger og pengene stadig ikke er kommet retur, kontakt da Tinderbox [email protected]

Q: DEPOSITUM PÅ VÆRDIKORT

A: Når du omveksler kontanter til et værdikort opkræves et depositum på kr. 20. Depositummet returneres i værdikortboden, når du afleverer dit værdikort for at få din eventuelle restsaldo retur. Hvis du vælger at kontakte Tinderbox efter festivalen på mail, returneres dit depositum, og der opkræves et administrativt gebyr på kr. 20.

Q: HVORNÅR ER VÆRDIKORTBODERNE ÅBNE?

A: Værdikortboderne følger pladsens åbningstider. Når pladsen lukker ned den sidste dag, vil det være muligt at gå til en værdikortbod uden for pladsen, så du kan få din restsaldo overført, selv efter pladsen er lukket ned.

Q: HVAD SKER DER, HVIS JEG TABER MIT VÆRDIKORT?

A: Når du køber dit værdikort i værdikortboden, opfordres du til at fotografere det 10-cifrede kortnummer på forsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks en værdikortbod, som sørger for at lukke det tabte kort og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Q: HVAD GØR JEG, HVIS JEG TABER MIT BETALINGSKORT?

A: Hvis du taber dit betalingskort, har du mulighed for at købe et værdikort i en værdikortbod, fordi du i værdikortboden har mulighed for at betale med MobilePay.

Q: MOBILNETTET VIRKER ALTID DÅRLIGT PÅ EN FESTIVAL!

A: Vi har stort fokus på mobilnettet, men er også bevidste om, at det af og til bliver hårdt belastet, og det er årsagen til, at vi har valgt ikke at lade vores betalingssystem være afhængigt af mobilnettet.
Betalingssystemet er knyttet op omkring en kablet internetforbindelse og bliver således ikke påvirket, hvis mobilnettet er belastet.

Q: HVAD SKER DER, HVIS INTERNETTET SVIGTER?

A: Der vil løbende være udfordringer for internetforbindelsen på en udendørs festivalplads – kabler rives over, strøm svigter eller lignende. I langt de fleste tilfælde er problemet relateret til enkelte barer/boder og ofte til kun enkelte kasseterminaler i barer/boder – og langt de fleste problemer er løst inden for ganske kort tid.
Det påvirker ikke betalingsmulighederne, hvis kasseterminalerne er offline, så det er ikke noget, man som gæst vil mærke til, med mindre man er debetkortholder (se info nedenfor).

Q: JEG HAR ET DEBETKORT – KAN JEG BRUGE DET?

A: Debetkort er gyldig betaling i alle vores barer og boder. Såfremt man som debetkortholder møder en kasseterminal, der er offline, vil debetkortet ikke kunne anvendes. Ofte vil offlinesituationen være knyttet kun til den enkelte kasseterminal, hvorfor nabo-kasseterminalen med stor sandsynlighed vil kunne gennemføre betalingen. Barens/bodens personale er instrueret i, hvordan det foregår. Sker det, at samtlige kasseterminaler er offline i en bar eller en bod, vil det ikke være muligt at gennemføre en betaling med debetkort. Vores gæster henvises til værdikortboderne, der kan afhjælpe denne situation.

Q: HVAD SKER DER, HVIS NETS HAR NEDBRUD?

A: Af og til sker det, at Nets har nedbrud. Sker det, vil det ikke være muligt at betale med debetkort. Opstår den situation og står det klart, at der er tale om et nedbrud af længere varighed, vil det være muligt for vores debetkortholdere at få udstedt værdikort i værdikortboderne. I værdikortboderne vil det altid være muligt at betale med betalingskort uanset nedbrud hos Nets.

Q: HVAD ER KONTAKTLØS BETALING?

A: Bankerne er begyndt at udstede betalingskort, der kan anvendes som ”kontaktløs betaling”, såfremt dankortterminalen er i stand til at modtage kontantløs betaling. Sådanne kort er udstyret med en NFC-chip. Du kan tjekke, om dit kort er klar til at kontaktløs betaling ved at se efter dette mærke på kortet.
Har dit kort ikke dette mærke, kan du kontakte din bank, hvis du ønsker at være klar til kontaktløs betaling.

På Tinderbox kan alle dankortterminaler modtage kontaktløs betaling, hvilket betyder, at en betaling gennemføres ved blot at holde sit kort over dankortterminalen, såfremt beløbet er under kr. 200. Ved beløb over kr. 200 skal gæsten indtaste sin pinkode, og når et kort har været anvendt et antal gange til kontaktløs betaling, og uden indtastning af pinkode, vil gæsten blive bedt om at taste sin pinkode. Dette er udelukkende for at undgå misbrug, hvis man taber et kort med NFC-chip.

Q: HVAD MED PANT?

A: Der opkræves pant på al emballage i vores barer. Pant tilbagebetales i vores pantboder ved indsættelse direkte på gæstens betalingskort eller på gæstens værdikort. Har man indsamlet emballage, og ønsker betaling herfor, men er uden værdikort eller betalingskort, kan man i pantboden få udleveret et tomt værdikort, som beløbet kan indsættes på. For sådanne gæster kan saldo udbetales fra værdikortet ved henvendelse i værdikortboden (hvilket dog kræver, at man har et betalingskort) eller ved at sende en mail med info om værdikortnummer samt konto til overførsel.

Hittegods

Alle glemte sager fundet på Tinderbox vil blive indsamlet og kan afhentes hos Dalum IF fra tirsdag d. 27. juni kl. 08.00.

Adresse: Dalumvej 95 D, 5250 Odense SV

[email protected] / tlf: 6613 2968

Afhentning af hittegods er muligt i følgende tidsrum:

Tirsdag d. 27. juni fra kl. 08.00 – 16.00
Onsdag d. 28. juni fra kl. 08.00 – 16.00
Torsdag d. 29. juni fra kl. 08.00 – 16.00

Efter d. 29. juni leveres resterende effekter til Hittegods hos Odense Politi

App

Tinderbox app’en indeholder alt hvad du behøver for at kunne planlægge en fantastisk festivalweekend på Tinderbox i Odense, d. 22. til 22. juni 2017.

Læs om artisterne, modtag up-to-date nyheder og planlæg dit helt eget musikprogram. Del dine festivaloplevelser med vennerne via de integrerede medier Facebook, Instagram og Twitter, og lyt til den officielle Tinderbox playliste på Spotify.

Infosektionen indeholder de vigtigste praktiske informationer, og kortet lader dig finde vej til barer, boder, scener, og meget mere.

App’en kan downloades fra App Store, Google Play eller her

Opbevaring

På Tinderbox er der en almen bemandet garderobe, med plads til overtøj, tasker osv. Pris 30 kr.

Der vil ikke være plads til opbevaring af større genstande såsom kufferter og lignende. Al brug af garderobe og opbevaringsbokse er på eget ansvar.

Printvenligt program og kort

HER kan du downloade et printvenligt kort og musikprogram.
Når du printer kortet, anbefaler vi at printe dobbeltsidet, så man kun bruger et stykke papir.

handicappede
Handicapparkering

Shuttlebus for handicappede kommer til at køre mellem Fyns Væddeløbsbane og Hovedindgangen. Man skal altså derfor købe en parkeringsbillet til væddeløbsbanen her. Der bliver kørt med halvtimedrift i følgende tidsrum:

Torsdag d. 22. juni fra kl. 12.00 – 03.30
Fredag d. 23. juni fra kl. 11.00 – 03.30
Lørdag d. 24. juni fra kl. 11.000 – 03.30

Første tur kører fra Væddeløbsbanen kl. 12.00 torsdag middag, og herefter er afgang fra Hovedindgangen ved minuttal 30 og afgang fra Væddeløbsbanen ved minuttal 00. Sidste tur køres fra Hovedindgangen kl. 03.30 natten mellem lørdag og søndag.

Chaufføren vil naturligvis være opmærksom på at køre frem og tilbage, såfremt der er gæster, der ikke kunne være med på de enkelte ture, da køreplanen giver tidsmæssig mulighed for at køre mere end én tur pr. fastsatte afgang.

Bussen kan rumme 2 – 6 kørestole afhængig af stolenes størrelse, og en crosser kan også komme med, så længe gæsten kan sidde på et sæde under kørsel. Bussen er udstyret med en stor pladelift, og der er mulighed for et ekstra trin til ind-/udstigning.

Transporten er gratis for vores handicappede gæster og naturligvis også for deres ledsager.

handicaptoiletter

Handicaptoilet forefindes på festivalpladsen. Toiletterne er bemandede, og personale kan udlevere en nøgle til toilettet.

Kørestolsbrugere

Der vil være særskilte podier til kørestolsbrugere og handicaptoiletter på pladsen.

HANDICAPLEDSAGER

Handicappede, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager over 18 år til Tinderbox. Kontakt Billetlugens kundeservice på telefon 70 263 267.

tid og sted
Hvor er tinderbox?

Tinderbox foregår i Tusindårsskoven i Odense. Indgang fra Falen, ved krydset Kløvermosevej/Falen.

Hvornår er Tinderbox?

Tinderbox 2017 finder sted fra torsdag d. 22. juni til og med lørdag d. 24. juni 2017.

Pladsens åbningstider:

Torsdag: 13.00 – 02.30

Fredag: 12.00 – 02.30

Lørdag: 12.00 – 02.30

Hvornår kan jeg få mit armbånd på?

Det kan du fra torsdag d. 22. juni kl. 13.00, ved indgangen.

mad & drikke
Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen.

Allergi og særlige behov

Hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen, skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen. Det vil være muligt at købe både vegansk og glutenfri mad på pladsen. Hold dig informeret på Tinderbox app’en, der op til festivalen vil være opdateret med information om madboderne og deres udvalg.

Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det også tilladt.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på [email protected] og beskriv dine behov, så finder vi en løsning!

vandposter

Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen, hvor man naturligvis kan fylde sin vandflaske med postevand ganske gratis. Det er tilladt at medbringe én tom vandflaske på festivalpladsen.

overnatning
Overnatning på væddeløbsbanen

Igen i år kan man overnatte på Tinderbox. Overnatningen bliver arrangeret sammen med Dalum IF og Fyens Væddeløbsbane og foregår på væddeløbsbanen i Sanderum-kvarteret tæt på Tusindårsskoven. Adressen er: Prins Haralds Allé 51 B, 5250 Odense SV

Teltpladsen på Fyens væddeløbsbane åbner torsdag 22. juni kl. 9.00 og lukker søndag 25. juni kl. 12.00.

På pladsen kan man købe mad og drikke, ligesom der vil være toiletter, bad og parkering. Det bliver et fornuftigt, roligt overnatningstilbud til Tinderbox-publikummet, og derfor er det ikke tilladt at medbringe lydanlæg, sofaer med mere. Læs mere om hvad du må medbringe på væddeløbsbanen HER.

BILLET TIL OVERNATNING PÅ TINDERBOX

– En kombineret partout- og overnatningsbillet, giver adgang til tre dages festival på Tinderbox samt til overnatning på Fyens væddeløbsbane for 1 person. Billetten koster 1795,- + gebyr og kan købes HER.
– Har man allerede sikret sig en almindelig partoutbillet, kan man købe en tillægsbillet til overnatning på Fyens væddeløbsbane for 1 person. Denne er kun gyldig sammen med en gyldig partoutbillet. Billetten koster 395,- + gebyr og kan købes HER.

En overnatningsbillet giver adgang til teltpladsen, for 1 person. Er man flere der skal dele telt, skal man hver købe en overnatningsbillet.

Billetter til teltpladsen kan købes HER

Læs mere om overnatning på væddeløbsbanen HER

Hoteller

Der er en række hoteller og hostels i og omkring Odense. Nedenstående er kun et udpluk:
www.scandichotels.dk – tlf +45 6617 6666
www.radissonblu.com – tlf +45 6614 7800
www.domir.dk – tlf +45 6612 1427
www.cabinn.dk – tlf +45 6314 5700
www.ydes.dk – tlf +45 6612 1131
Best Western Hotel Odense – tlf +45 6556 0100
Hotel Windsor – tlf +45 6612 0652
First Hotel Grand – tlf +45 6611 7171
www.cityhostel.dk – tlf +45 6311 0425
www.danhostelodense.dk – tlf +45 6613 0425
Frederik d. VI’s Hotel – tlf +45 6594 1313
www.vissenbjergstorkro.dk – tlf. +45 6447 3880

Se flere overnatningsmuligheder på www.visit-odense.dk

 

sikkerhed
Førstehjælp

Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

Vagter

Vagterne er vores øverste myndighed på pladsen – sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, bedes du henvende dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale.

Regler på pladsen

Det er strengt forbudt at:

Blokere nødudgange og passager
Skubbe og mase, specielt foran scenerne
Crowdsurfe
Stage dive
Kaste med øl og andre objekter

Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning

DYR

Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

MAD OG DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder, samt vandposter placeret rundt på festivalpladsen.

FOTO & VIDEO

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.
Det er ikke tilladt at medbringe selfiestænger af metal.

GRILL & BRUG AF ÅBEN ILD

Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

NARKOTIKA

Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

PARAPLYER

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer.

STOLE, TELTE M.M.

Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager, ligesom det ej heller er tilladt at medbringe flag, vimpler, bannere og lign. Der vil være siddepladser at finde på pladsen.

Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med.

VÅBEN

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse.

SPRAYFLASKER OG SOLCREME

Gæster og frivillige må ikke medbringe spraydåser og flasker under tryk, samt beholder med brandbare væsker på pladsen. Parfume og solcreme på spray må godt medbringes på pladsen.

Where words fail,
music speaks.

Følg os

loading social feed

Tilmeld dig nyhedsbrevet