This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

faq

til og fra tinderbox
Rød Billet

Vi har i år et samarbejde med Rødbillet om transport til og fra Tinderbox. Så hvis du sidder i København eller Aarhus og skal til Tinderbox, så overvej Rødbillet

parkering

PARKERING PÅ CIGAREN:

På ”Cigaren” på Falen, indkørsel ved Kløvermosevej (GPS koordinater: 55.386009, 10.356940):

Parkeringspladsen åbner torsdag d. 22. juni kl. 11.00.

Det vil være muligt at købe 2 forskellige typer parkeringsbilletter – en endagsbillet eller én billet til alle tre dage.

Vi gør opmærksom på, at der ved festivaldagens afslutning vil være et stort pres på trafikken ved Cigaren. Der må derfor påregnes en del ventetid ved hjemtransport på dette tidspunkt.

Billetpriser:
Parkering alle dage: 160 kr. (inkl. gebyr)
Parkering per dag: 85 kr. (inkl. gebyr)

Køber man en parkeringsbillet til én dag, skal bilen være afhentet inden kl. 03.00 den pågældende nat.
Køber man en parkeringsbillet til alle tre dage, skal bilen være afhentet senest søndag d. 25. juni kl. 12.00. Har du en parkeringsbillet til alle tre dage, kan du køre til og fra parkeringspladsen under festivalen.

Parkeringsbillet til Cigaren kan købes HER

Obs! Parkering på eget ansvar.

 

PARKERING VED VÆDDELØBSBANEN:

Der tilbydes parkering ved Fyens Væddeløbsbane, på Prins Haralds Alle 51B, 5250 Odense SV. Denne parkering er velegnet til gæster der ønsker at benytte sig af overnatningstilbuddet på Væddeløbsbanen.

Parkeringspladsen åbner torsdag d. 22. juni kl. 9.00.

Billetpriser:

Parkering alle dage: 160,- (inkl. gebyr)
Parkering per dag: 85,- (inkl. gebyr)

Køber man en parkeringsbillet til én dag, skal bilen være afhentet inden kl. 03.00 den pågældende dag.
Køber man en parkeringsbillet til alle tre dage, skal bilen være afhentet senest søndag d. 25. juni kl. 12.00. Du kan sagtens køre til og fra parkeringspladsen under festivalen.

Parkeringsbillet til Væddeløbsbanen kan købes HER

Obs! Parkering på eget ansvar.

Frivillighed
TILMELDING SOM FRIVILLIG PÅ TINDERBOX

Hvis du har lyst til at være frivillig på Tinderbox 2017 åbner vi for tilmeldingen ca. medio marts 2017. Like evt. vores Facebook side for frivillige, som bliver opdateret løbende.

Vi forbeholder os retten til at screene alle de tilmeldinger, vi modtager.

For at være frivillig, skal du være fyldt 18 år inden d. 1. juni 2017

Du tilmelder dig her

Som frivillig får du:

  • Armbånd til alle 3 dage på Tinderbox 2017
  • Adgang til vores Frivillig Lounge, hvor der er bar med nedsat pris på øl samt gratis kaffe/te
  • Forplejning under din(e) vagt(er)
  • T-shirt og drikkedunk

 

REGLER & VILKÅR

Venligst læs vores Regler og Vilkår
Det er meget vigtigt, at du ved, hvad du kan forvente af os, samt hvad vi forventer af dig.

ALDERSPOLITIK

Du skal være fyldt 18 år før d. 1. juni 2017. Dette er et krav fra vores forsikring og kan desværre ikke bøjes på nogen måde.

INDSATSPERIODER OG TIMER

En indsatsperiode er den periode, du kan/vil hjælpe Tinderbox. Du kan vælge i mellem fire forskellige indsatsperioder, og skal minimum vælge en af dem, når du tilmelder dig som frivillig. Du kan også vælge flere, og på den måde have større chance og flere muligheder for at komme på et team – og vælge mellem forskellige teams.
Vores teams er defineret ud fra indsatsperioderne. Det betyder, at først når du har valgt indsatsperiode(r), kan du se hvilket/hvilke team/teams som understøtter denne/disse.

Før – ca. 24 timers indsats:
Her er du med til at opbygge pladsen, og indsatsperioden ligger fra primo juni og til og med åbning af dørene torsdag d. 22/6 2017

Under – ca. 16 timers indsats:
Det er her det hele sker, og hvor du er med til at afvikle Tinderbox og sørge for, at vores gæster får den bedste oplevelse. Indsatsperioden ligger fra d. 22/6 til og med d. 24/6 2017.

Efter – ca. 24 timers indsats:
Her er du med til at pakke pladsen ned efter festivaldagene. Indsatsperioden kan ligge fra natten mellem lørdag-søndag (d. 24/6-25/6) til og med tirsdag d. 27/6.

Før/Efter – ca. 24 timers indsats:
I denne indsatsperiode bliver ens vagter som oftest delt op på den måde at man får en vagt i opbyg (primo juni til og med åbning af dørene d. 22/6 2017), og en vagt i nedpak (d. 24/6-27/6). Det er ikke alle teams, som udbyder denne indsatsperiode.

OBS!!
Fordelingen af dine indsatstimer pr. vagt defineres af din frivilligkoordinator/teamleder.
Forvent, at dine indsatstimer vil blive fordelt på mere end én sammenhængende vagt, med mindre andet bliver oplyst eller aftales med din frivilligkoordinator/teamleder.

VAGTER SAMMEN MED EN VEN

Du har mulighed for at notere navnet på den/dem, du gerne vil arbejde sammen med under din tilmelding. For at I kan arbejde sammen kræver det selvfølgelig, at I vælger det samme team.

Vi kan ikke garantere, at alle frivillige får alle ønsker opfyldt. Vi beder jer respektere, at vi arbejder med et rigtig stort puslespil, hvor vi umuligt kan tage hensyn til alle, men vi gør det bedste, vi kan.

VALG AF TEAM

Når du tilmelder dig som frivillig, skal du vælge det team, du har lyst til at være en del af, ud fra den liste, du får frem baseret på den/de indsatsperiode(r), du har valgt i din tilmelding.

Hvis dit ønskede team ikke kommer frem på listen over dine valgmuligheder under tilmelding, kan det skyldes:
1: Teamet matcher ikke den indsatsperiode/de indsatsperioder, du har valgt.
– Prøv en anden indsatsperiode.
2: Teamet eksisterer ikke længere på Tinderbox eller er blevet lavet om til noget andet.
– Vælg et andet team.
3: Teamet er allerede fyldt.
– Vælg et andet team.

VAGTPLANER

Vagtplanerne bliver lavet af din frivilligkoordinator/teamleder. Du kan se din vagtplan inde i RUBY, og vi bestræber os på at den ligger klar primo maj

 OBS!!

Du skal godkende din vagtplan i RUBY, så vi ved, at du har det den, Ved mangel på godkendelse forbeholder vi os retten til at afmelde og blackliste dig. Du godkender din vagtplan under ”Min billet” efter, at denne er blevet frigivet.

VAGTBYTTE

Har du behov for at bytte en vagt, vil der være mulighed for dette i byttebørsen i RUBY. Det er din frivilligkoordinator/teamleder, som bestemmer, hvorvidt de forskellige teams har adgang til denne feature. Kontakt din frivilligkoordinator/teamleder vedrørende spørgsmål om vagtbytte.

PLADSGARANTI

Hvis du i din tilmelding vælger et team, hvor der er ledige pladser, er du sikret en plads som frivillig på Tinderbox 2017, med mindre der på et senere tidspunkt sker brud på vores Regler & Vilkår. Du modtager også en mail umiddelbart efter, du har gennemført din tilmelding (hvis denne er gennemført korrekt), som bekræfter, at du nu er sikret en plads som frivillig på Tinderbox 2017.
Har du kun haft mulighed for at tilmelde dig vores venteliste, er du ikke garanteret en plads, før du hører nærmere fra os.

VENTELISTE

Er alle vores teams fyldt op, får du mulighed for at tilmelde dig vores venteliste. Denne er generel og anses som én stor pulje.
Du er ikke sikret en plads som frivillig på Tinderbox 2017 ved at være på vores venteliste. Du får heller ikke selv mulighed for at have indflydelse på, hvilket team du helst vil være en del af. Vi udvælger og fordeler pladser ud fra det opståede behov kombineret med dit valg af indsatsperiode. Det vil sige, at vi ikke udvælger via først-til-mølle princippet, og at desto flere valgte indsatsperioder du har, desto større mulighed er der for, at vi kan vælge netop dig.
Hvis vi sætter dig på et team, modtager du en mail herom. Herefter kan du logge ind her og se hvilket team, vi har fundet plads til dig på samt en kontakt til din frivilligkoordinator/teamleder.

AFBUDSFRIST/BINDENDE TILMELDING

Alle tilmeldinger er bindende efter d. 12. juni 2017.
Herefter gælder vores Regler & Vilkår med henblik på brud på afmeldingsfristen.

AFBUD & SYGDOM

Venligst læs vores Regler & Vilkår
Det er meget vigtigt for os, at du ved, hvad du kan forvente af os, og hvad vi forventer af dig.

MANGLENDE BEKRÆFTELSES MAIL (RUBY)?

Inden du kan gennemføre din tilmelding, skal du bekræfte din mailadresse. Når du opretter dig som frivillig, er det første, du skal oplyse din mailadresse. Herefter får du en mail med et link, som du skal klikke på. Når du klikker på linket, kan du gå videre med samt gennemføre din tilmelding.

Modtager du ikke denne mail, kan det skyldes, at den er landet i din spam folder.

Er dette ikke tilfældet, kan du skrive til vores tekniske support

HJÆLP, JEG KAN IKKE LOGGE IND (RUBY)!

Er det fordi, du har glemt dit password, så klik “glemt dit password?” og opret et nyt.

Hvis det ikke er fordi, du har glemt dit password, så lav en udførlig beskrivelse af, hvordan du oplever fejlen. Send beskrivelse samt dit brugernavn/e-mailadresse til vores tekniske support. Så vil de forsøge at hjælpe med problemet hurtigst muligt.

TEKNISKE FEJL (RUBY)

Har du en mistanke om, at der er sket en teknisk fejl eller oplever du humørsvingninger fra RUBY?
Skriv en mail med en detaljeret beskrivelse af, hvad du oplever og send den til vores tekniske support

CHECK-IN & BILLET

Check-In for frivillige på Tinderbox ligger tæt ved hovedindgangen på Falen. Følg skiltene.
Vi frigiver din billet til Tinderbox i begyndelsen af juni. Du finder det til download inde i RUBY under din profil. På din billet findes også et kort, hvor Check-In er markeret.
Vi bytter din billet til et partout armbånd for frivillige, som giver dig adgang til pladsen samt alle festivaldagene.

OBS!!
Mød altid op i god tid, hvor du og din frivilligkoordinator/teamleder har aftalt, at alle mødes – minimum 15 min. før din vagt starter.

ARBEJDSFORSIKRING

Alle frivillige er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne dækker personskade – men ikke private ting. Tager du for eksempel din computer med på Tinderbox, er det dit eget ansvar. Derudover er der en arrangør ansvarsforsikring. Den dækker skade på 3. person forvoldt af medarbejder under udførelse af arbejde. Alle skader meddeles omgående til din frivilligkoordinator/teamleder.

GARDEROBE

Der vil være garderobe muligheder i nedenstående tidsrum, og garderobe for frivillige ligger i år i forlængelse af publikumsgarderoben imellem hovedindgangen og Frivillig Lounge. Da alle skal have mulighed for at få en jakke og en mindre taske i garderoben, er det ikke muligt at opbevare kufferter, større sportstasker og lignende. Sørg derfor for at opbevare dette, hvor du overnatter.

Torsdag d. 22. juni fra kl. 10:30 – 03:00
Fredag d. 23. juni fra kl. 10:30 – 03:00
Lørdag d. 24. juni fra kl. 10:30 – 02:00

Du skal hente dine ting i garderoben hver aften/nat inden garderoben lukker, ellers ender det hos Hittegods.
Garderobe for frivillige koster kr. 10 pr. billet.

MAD & DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Hverken dem med eller uden alkohol. Læs mere i vores Regler & Vilkår.
Som frivillig på Tinderbox modtager du forplejning i forbindelse med dine vagter. Dog ikke morgenmad, da det forventes, at du spiser hjemmefra. Hvis forplejningen ikke rækker ift. netop dit behov, så er du velkommen til også selv at tage mad/snacks med på din vagt. Vi opfordrer dog til, uanset hvornår på dagen dine vagter ligger, at du spiser mad hjemmefra. Man ved aldrig, hvornår den første spisepause er lagt ind.
Der vil altid være gratis vand, kaffe og te i forbindelse med dine vagter.

PARKERING AF BIL/CYKEL

Din cykel er velkommen, men vi har ikke plads til din bil. Vi opfordrer alle til at bruge offentlig transport, gå eller cykle. Bestemmer du dig alligevel for at tage bilen, kan du finde mere information om parkeringsmuligheder i Odense og omegn under punktet “Parkering”.
Der vil være cykelparkering i forbindelse med pladsen, hvor du kan parkere din cykel. Cykelparkeringen er bemandet i Tinderboxs åbningstider:

Torsdag d. 22. juni kl. 13.00 – 02.30
Fredag d. 23. juni kl. 12.00 – 02.30
Lørdag d. 24. juni kl. 12.00 – 02.30

Parkeringen er på eget ansvar. Det er ikke tilladt at parkere cykler andre steder på eller omkring Tinderbox. Derfor er det vigtigt, at du parkerer din cykel, inden du henter dit armbånd/møder ind på din vagt på selve pladsen.
I opbyg og nedpak vil der være mulighed for parkering af cykler i begyndelsen af indgangspartiet.

AUDIO & FOTO

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr. Lydfilm og videooptagelse er ikke tilladt. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner på pladsen uden forudgående tilladelse.
Det er forbudt at tage billeder af artisterne, bede om en autograf eller på anden måde kontakte dem. Det er vigtigt, at vi alle respekterer artisternes privatliv.

HITTEGODS

Har du mistet noget på Tinderbox, som bliver indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.

Alt skal indleveres/bliver indleveret på Afviklingskontoret, som ligger i det, vi kalder “produktionsbyen” ude i Tusindårsskoven.
Her kan det hentes indtil onsdag d. 28. juni kl. ca. 17:00. Efter d. 28. juni ryger det hele tilbage til vores hovedkontor, som du kan kontakte ved at skrive en mail til [email protected]
Beskriv i detaljer hvad du mangler, så leder vi efter det og vender tilbage til dig.

Vi opbevarer hittegods til og med d. 5. juli. Herefter afleverer vi alt af værdi (punge, mobiler, nøgler, kontanter, smykker, tasker og lignende) til Fyns Politis Hittegodskontor. Alt i form af beklædning udleveres, efter d. 5. juli, til almennyttige eller velgørende formål.

godt at vide
BILLETTER OG BILLETPRISER

Se billetsiden for information om billettyper.

Kan jeg vise min billet på telefonen?

Ja, du kan godt få scannet din billet på telefonen, så længe skærmen er intakt.

Har jeg returret på min billet?

Køb af billetter er ikke omfattet af nogen returret. Du kan derfor ikke få dine penge refunderet. Billetter refunderes kun, hvis et arrangement bliver aflyst. 
For spørgsmål om refundering eller ændring af allerede købte billetter, henviser vi til [email protected]

Der tages forbehold for eventuelle ændringer i musikprogrammet.

Kan jeg forære min billet væk, selvom mit navn står på den?

Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten. Dette er ikke et problem.

Kan jeg købe min billet fra 3.part?

Vi vil på det kraftigste fraråde, at man bruger sortbørssider som Viagogo, der bevidst sælger billetter til overpris.

Når man køber en billet af en man ikke kender, kan denne i teorien være falsk eller kopieret, hvorfor stregkoden ikke vil virke i indgangen. Man vil derfor blive afvist, og dette kan Tinderbox ikke tage ansvaret for. Vi kan derfor heller ikke verificere eller på anden måde tage stilling til billetter som er købt uofficielt.

Billetstruktur Tinderbox 2017:

Early Bird Partout
Kr. 1.295,- plus gebyr. I salg indtil 9. juli 2016.

Partout
Kr. 1.445,- plus gebyr. I salg fra d. 1. september til 2. april 2017.

Partout fra d. 3. april 2017
Kr. 1.595,- plus gebyr

Endagsbillet:
Kr. 995,- plus gebyr

Børn & unge

Børn og unge er meget velkomne på Tinderbox, og er man under 12 år, er det gratis at komme ind ifølge med en betalende voksen.

Der findes ikke særlige børne-/ungdomsbilletter, så er man fyldt 12 år, skal man købe en billet.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen, og vi anbefaler ikke at have børn med på festivalen efter kl 20.00.

Kontakt os

Kontakt os på:

[email protected]

eller på

Tlf: +45 70 20 26 22
Telefontid: Mandag til torsdag kl. 13.00 – 16.00 og fredag kl. 13.00 – 15.00

 

Partnere

Hovedsponsor

Tuborglogo_web

 

Øvrige partnere

kommunelogo2014

veromoda1

etep_logo

greencopper

Betaling på pladsen

På Tinderbox har vi primært kortbetaling på pladsen – men hvad betyder det?

Q: Kan jeg bruge kontanter på pladsen?
A: Ja, du kan købe værdikort med kontanter i serviceboderne. Værdikortene kan så bruges til at betale.

Q: Kan jeg få det resterende beløb tilbage, hvis jeg ikke bruger alt?
A: Ja, du kan få overført evt. resterende beløb til et betalingskort. Har du ikke et betalingskort, skal du sende en mail til [email protected], hvor du oplyser dit værdikortnummer samt dit kontonummer, og så overfører vi restsaldo til dig.

Q: Hvilke kort kan jeg bruge?
A: Dankort, Visa, American Express, CUP, Eurocard, JCB International og Mastercard

Q: Kan jeg benytte MobilePay?
A: Ja, i serviceboderne kan du købe værdikort med overførsler via MobilePay. Værdikortene kan bruges til betaling i barer og boder.

Q: Hvor højt et beløb kan jeg indsætte på mit værdikort?
A: Du kan højst sætte 3000 kr. ind på dit værdikort.

Q: Hvor lavt et beløb kan jeg indsætte på mit værdikort?
A: Du kan mindst sætte 100 kr. ind på dit værdikort.

tid og sted
Hvor er tinderbox?

Tinderbox foregår i Tusindårsskoven i Odense. Indgang fra Falen, ved krydset Kløvermosevej/Falen.

Hvornår er Tinderbox?

Tinderbox 2017 finder sted fra torsdag d. 22. juni til og med lørdag d. 24. juni 2017.

Pladsens åbningstider:

Torsdag: 13.00 – 02.30

Fredag: 12.00 – 02.30

Lørdag: 12.00 – 02.30

mad & drikke
Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen.

Allergi og særlige behov

Hvis man af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, der tilbydes på pladsen, skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen. Det vil være muligt at købe både vegansk og glutenfri mad på pladsen. Hold dig informeret på Tinderbox app’en, der op til festivalen vil være opdateret med information om madboderne og deres udvalg.

Hvis du har småbørn og har brug for at medbringe babymos eller lignende er det også tilladt.

Er du i tvivl om noget, så kontakt os på [email protected] og beskriv dine behov, så finder vi en løsning!

vandposter

Der vil være vandposter at finde på festivalpladsen, hvor man naturligvis kan fylde sin vandflaske med postevand ganske gratis. Det er tilladt at medbringe én tom vandflaske på festivalpladsen.

overnatning
Overnatning på væddeløbsbanen

Igen i år kan man overnatte på Tinderbox. Overnatningen bliver arrangeret sammen med Dalum IF og Fyens Væddeløbsbane og foregår på væddeløbsbanen i Sanderum-kvarteret tæt på Tusindårsskoven. Adressen er: Prins Haralds Allé 51 B, 5250 Odense SV

Teltpladsen på Fyens væddeløbsbane åbner torsdag 22. juni kl. 9.00 og lukker søndag 25. juni kl. 12.00.

På pladsen kan man købe mad og drikke, ligesom der vil være toiletter, bad og parkering. Det bliver et fornuftigt, roligt overnatningstilbud til Tinderbox-publikummet, og derfor er det ikke tilladt at medbringe lydanlæg, sofaer med mere. Læs mere om hvad du må medbringe på væddeløbsbanen HER.

BILLET TIL OVERNATNING PÅ TINDERBOX

– En kombineret partout- og overnatningsbillet, giver adgang til tre dages festival på Tinderbox samt til overnatning på Fyens væddeløbsbane for 1 person. Billetten koster 1795,- + gebyr og kan købes HER.
– Har man allerede sikret sig en almindelig partoutbillet, kan man købe en tillægsbillet til overnatning på Fyens væddeløbsbane for 1 person. Denne er kun gyldig sammen med en gyldig partoutbillet. Billetten koster 395,- + gebyr og kan købes HER.

En overnatningsbillet giver adgang til teltpladsen, for 1 person. Er man flere der skal dele telt, skal man hver købe en overnatningsbillet.

Billetter til teltpladsen kan købes HER

Læs mere om overnatning på væddeløbsbanen HER

Hoteller

Der er en række hoteller og hostels i og omkring Odense. Nedenstående er kun et udpluk:
www.scandichotels.dk – tlf +45 6617 6666
www.radissonblu.com – tlf +45 6614 7800
www.domir.dk – tlf +45 6612 1427
www.cabinn.dk – tlf +45 6314 5700
www.ydes.dk – tlf +45 6612 1131
Best Western Hotel Odense – tlf +45 6556 0100
Hotel Windsor – tlf +45 6612 0652
First Hotel Grand – tlf +45 6611 7171
www.cityhostel.dk – tlf +45 6311 0425
www.danhostelodense.dk – tlf +45 6613 0425
Frederik d. VI’s Hotel – tlf +45 6594 1313
www.vissenbjergstorkro.dk – tlf. +45 6447 3880

Se flere overnatningsmuligheder på www.visit-odense.dk

 

handicappede
HANDICAPLEDSAGER

Handicappede, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe én ledsager over 18 år til Tinderbox. Kontakt Billetlugens kundeservice på telefon 70 263 267.

sikkerhed
Førstehjælp

Der er et veluddannet førstehjælpskorps til stede under hele arrangementet.

Vagter

Vagterne er vores øverste myndighed på pladsen – sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, bedes du henvende dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale.

Regler på pladsen

Det er strengt forbudt at:

Blokere nødudgange og passager
Skubbe og mase, specielt foran scenerne
Crowdsurfe
Stage dive
Kaste med øl og andre objekter

Enhver overtrædelse af ovenstående vil medføre øjeblikkelig bortvisning

DYR

Det er ikke tilladt at medbringe dyr på koncertpladsen.

MAD OG DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer på pladsen. Der vil være et stort udvalg af mad og drikke i pladsens barer og boder, samt vandposter placeret rundt på festivalpladsen.

FOTO & VIDEO

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera eller professionelt fotokamera. Lyd- og videooptagelse er ikke tilladt. Kun små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner er tilladt på pladsen. Spejlreflekskameraer er ikke tilladt. Hvis du skal fotografere for et medie, er du velkommen til at søge om akkreditering. Vi tillader ikke større/professionelle kameraer til privatpersoner på grund af restriktioner fra de internationale artister, ligesom det er forstyrrende for vores publikum med for mange kameraer under koncerterne.

GRILL & BRUG AF ÅBEN ILD

Der må ikke medbringes grill eller lignende på koncertområdet. Brug af åben ild er ikke tilladt.

NARKOTIKA

Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører omgående bortvisning samt politianmeldelse.

PARAPLYER

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer.

STOLE, TELTE M.M.

Opsætning af telte, borde, stole og pavilloner er ikke tilladt af sikkerhedsmæssige årsager, ligesom det ej heller er tilladt at medbringe flag, vimpler, bannere og lign. Der vil være siddepladser at finde på pladsen.

Hvis du er gravid eller har særlige behov opfordrer vi til at tage et tæppe eller liggeunderlag med.

VÅBEN

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for våben på pladsen. Overtrædelse af dette vil medføre omgående bortvisning samt politianmeldelse.

Where words fail,
music speaks.

Følg os

loading social feed

Tilmeld dig nyhedsbrevet