This browser is currently not supported. Please use a browser like Google Chrome
X

FAQ

FRIVILLIG / GODT AT VIDE


INDSATSPERIODER

En indsatsperiode er den periode du kan/vil hjælpe Tinderbox.
Du kan vælge i mellem 3 forskellige, og skal minimum vælge en af dem.
Du kan også vælge flere, og på den måde have større chance og flere muligheder for at komme på et team.

OBS: På nogle før/efter teams kan det forekomme, at man skal have en vagt før og en vagt efter. Dette vil der dog blive blive gjort opmærksom på ved valg af de/de teams hvor dette kan forekomme.

Indsatsperioder:
Før Tinderbox
Under Tinderbox
Efter Tinderbox

INDSATSTIMER & FORDELING

Indsatstimer er det antal timer, som du hjælper Tinderbox.
Før Tinderbox = ca. 24 timer
Under Tinderbox = ca. 16 timer
Efter Tinderbox = ca. 24 timer

Fordelingen af dine indsatstimer pr. vagt defineres af din frivilligkoordinator/teamleder.
Forvent, at dine indsatstimer vil blive fordelt på mere end én sammenhængende vagt, med mindre andet aftales med din frivilligkoordinator/teamleder.

VAGTBYTTE

Har du behov for at bytte en vagt med en af de andre på dit hold, klik på “vagtbytte”. Kontakt din frivilligkoordinator/teamleder vedrørende spørgsmål omkring bytte af din(e) vagt(er).

VAGTPLANER

Vagtplaner bliver lavet af din frivilligkoordinator/teamleder og lagt ind under din profil i RUBY. Dette bestræber vi os på at gøre ca. medio maj.

OBS! Du skal, i RUBY, godkende din vagtplan så vi ved at du har set den. Ved mangel på godkendelse forbeholder vi os retten til at afmelde og blackliste dig.

ARBEJDSFORSIKRING

Alle Frivillige på Tinderbox er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Denne dækker personskade – men ikke private ting. Tager du for eksempel din computer med på Tinderbox, er det dit eget ansvar. Derudover er der en arrangøransvarsforsikring. Den dækker skade på 3. person forvoldt af medarbejder under udførelse af arbejde. Alle skader meddeles omgående til din frivilligkoordinator/teamleder.

AUDIO & FOTO

Det er ikke tilladt at medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr. Lydfilm og videooptagelse er ikke tilladt. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner på pladsen uden forudgående tilladelse.

Det er forbudt at tage billeder af artisterne, bede om en autograf eller på anden måde kontakte dem. Det er vigtigt, at vi alle respekterer artisternes privatliv.

CHECK-IN & ARMBÅND

Check-In for frivillige på Tinderbox ligger tæt ved hovedindgangen på Falen. Følg skiltene.

Vi frigiver din voucher, som er din adgangsbillet til Tinderbox, i starten af juni. Du finder den til download inde i RUBY under din profil. På din voucher/billet findes også et kort, hvor Check-In er markeret.

– OBS: Mød altid op i god tid – minimum 15 min. før din vagt starter.

Dit armbånd giver dig adgang til pladsen i hele perioden.

 

GARDEROBE

Der vil være garderobe muligheder i nedenstående tidsrum, og garderobe for frivillige dinder du i Frivillig Lounge.

Torsdag d. 23. juni fra kl. 10:30 – 03:30

Fredag d. 24. juni fra kl. 10:30 – 03:30

Lørdag d. 25. juni fra kl. 10:30 – 03:30

Du skal hente dine ting i garderoben hver aften/nat inden garderoben lukker.

Garderobe for frivillige koster kr. 10 pr. billet

HITTEGODS

Har du mistet noget på Tinderbox, og er det tabte blevet indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.

– Alt skal indleveres/bliver indleveret på Afviklingskontoret, som ligger i det vi kalder “produktionsbyen” ude i Tusindårsskoven.

Her kan det hentes indtil onsdag d. 29. juni kl. ca. 17:00. Efter d. 29. juni ryger det hele tilbage til vores hovedkontor, som du kan kontakte ved at skrive en mail til info@tinderbox.dk

Beskriv i detaljer hvad du mangler, så leder vi efter det, og vender tilbage til dig.

Vi opbevarer hittegods til og med d. 6. juli. Herefter afleverer vi alt af værdi (punge, mobiler, nøgler, kontanter, smykker, tasker og lignende) til Fyns Politis Hittegodskontor. Alt i form af beklædning udleveres, efter d. 6. juli, til almennyttige eller velgørende formål.

MAD & DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Hverken dem med eller uden alkohol. Læs mere i vores Regler & Vilkår.

Som frivillig på Tinderbox modtager du forplejning i forbindelse med dine vagter. Dog ikke morgenmad, da det forventes, at du spiser hjemmefra. Hvis forplejningen ikke rækker ift. netop dit behov, så er du velkommen til også selv at tage mad/snacks med, til når du er på vagt. Vi opfordrer dig dog til, uanset hvornår på dagen dine vagter ligger, at du spiser mad hjemmefra. Man ved aldrig, hvornår den første spisepause er lagt.

Der vil ALTID være gratis vand, kaffe og te i forbindelse med de vagter, du har på Tinderbox.

OVERNATNING

Tinderbox stiller desværre ikke overnatningsmulighed til rådighed. Mangler du overnatning i forbindelse med dine vagter og lign., skal du selv booke/arrangere det.

Vi har oprettet en gruppe på Facebook, hvor man har mulighed for at søge efter overnatningsmuligheder I Odense. Find den her.

PARKERING AF BIL/CYKEL

Din cykel er velkommen, men vi har ikke plads til din bil. Vi opfordrer alle til at bruge offentlig transport, gå eller cykle. Bestemmer du dig alligevel for at tage bilen, kan du finde mere information om parkeringsmuligheder i Odense og omegn her.

Der vil være cykelparkering i forbindelse med pladsen her kan du parkere din cykel. Cykelparkeringen er bemandet i Tinderboxs åbningstider:

Torsdag d. 23. juni kl. 13.00 – 02.30
Fredag d. 24. juni kl. 12.00 – 02.30
Lørdag d. 25. juni kl. 12.00 – 02.30

Parkeringen er på eget ansvar. Det er ikke tilladt at parkere cykler andre steder på eller omkring Tinderbox. Derfor er det vigtigt, at du parkerer din cykel, inden du henter dit armbånd/møder ind på din vagt på selve pladsen.

I opbygnings -og nedpakningsperioden vil der være mulighed for parkering af cykler i forbindelse med Check-In, der ligger I forbindelse med hovedindgangen ved Falen.

REGLER & VILKÅR

Venligst læs vores Regler og Vilkår
Det er meget vigtigt, at du ved hvad du kan forvente af os, samt hvad vi forventer af dig.

 

FRIVILLIG / TILMELDING OG AFMELDING


AFBUD & SYGDOM

Venligst læs vores Regler & Vilkår
Det er meget vigtigt for os, at du ved hvad du kan forvente af os, og hvad vi forventer af dig.

AFMELDINGSFRIST/BINDENDE TILMELDING

Alle tilmeldinger er bindende efter d. 1. juni 2016.
Herefter gælder vores Regler & Vilkår med henblik på for sen afmelding.

ALDERSPOLITIK

Du skal være fyldt 18 år før d. 1. juni 2016. Dette er et krav fra vores forsikring, og kan desværre ikke bøjes på nogen måde.

HJÆLP, JEG KAN IKKE LOGGE IND!

Lav en udførlig beskrivelse af, hvordan du oplever fejlen. Send beskrivelse samt dit brugernavn/e-mailadresse til techsupport@tinderbox.dk, så vil vores tekniske support forsøge at afhjælpe problemet hurtigst muligt.

Er det fordi, du har glemt dit password, så klik “glemt dit password?”, og opret et nyt.

HVEM ER RUBY?

RUBY er navnet på vores medarbejdersystem.

Det er det system, som du logger ind i, ser dit team og får informationer, som kun vedrører Frivillige på Tinderbox. Hun gemmer sig her.

Vi opdaterer hende hele tiden, så har du input til praktiske og effektive features, som du mangler som frivillig, så skriv endelig til frivillig@tinderbox.dk.

TEAM

Et team

En mindre gruppe med en allerede defineret arbejdsopgave.

Hvis dit ønskede team ikke kommer frem på listen over dine valgmuligheder under tilmelding, kan det skyldes:

1: Indsatsperioden for teamet matcher ikke den indsatsperiode, du har valgt.

– Prøv en anden indsatsperiode.

2: Teamet eksisterer ikke længere på Tinderbox.

– Vælg et andet team

3: Teamet er allerede fyldt.

– Vælg et andet team

MANGLENDE BEKRÆFTELSESMAIL?

Inden du kan gennemføre din tilmelding, skal du bekræfte din mailadresse. Når du opretter dig som frivillig, vil det første, du skal oplyse, være din mailadresse. Herefter vil en mail med et link, som du skal klikke på, blive sendt til din mail. Når du klikker på linket, kan du gennemføre din tilmelding.

Modtager du ikke denne mail, kan det skyldes, at den er landet i din spam folder.

Er dette ikke tilfældet, kan du skrive til vores tekniske support: techsupport@tinderbox.dk

FRIVILLIG PÅ TINDERBOX TILMELDING

Du tilmelder dig som frivillig her fra d. 15. marts kl. 10.00. Vi forbeholder os retten til at screene alle de tilmeldinger, vi modtager.

PLADSGARANTI

Hvis du i din tilmelding kan vælge/vælger et arbejdsområde/team, hvor der er ledige pladser, er du sikret en plads som Frivillig på Tinderbox, med mindre der på et senere tidspunkt sker brud på vores Regler & Vilkår.

Har du kun haft mulighed for at tilmelde dig vores venteliste, er du ikke garanteret en plads som Frivillig på Tinderbox, før du hører nærmere fra os.

TEKNISKE FEJL

Har du en mistanke om, at der er sket en teknisk fejl eller oplever du humørsvingninger fra RUBY?

Skriv en mail med en detaljeret beskrivelse af hvad du oplever, og send den til vores support: techsupport@tinderbox.dk

VAGTER SAMMEN MED EN VEN

Du har mulighed for at notere navnet på den, du gerne vil arbejde sammen med under din tilmelding.

En anden mulighed er, at du og dine venner koordinerer jeres tilmelding, og vælger det samme team.

Vi kan ikke garantere, at alle Frivillige på Tinderbox får alle ønsker opfyldt. Vi beder jer respektere, at vi arbejder med et rigtig stort puslespil, hvor vi umuligt kan tage hensyn til alle, men vi gør det bedste, vi kan.

VENTELISTE

Er alle vores teams fyldt op, har du mulighed for at tilmelde dig vores venteliste. Denne er generel, og anses som én stor pulje.

Du er ikke sikret en plads som Frivillig på Tinderbox ved at være på vores venteliste. Du får heller ikke selv mulighed for at have indflydelse på hvilket team, du helst vil være en del af. Vi udvælger, og fordeler pladser, ud fra det opståede behov kombineret med dit valg af indsatsperiode. Det vil sige, at vi ikke udvælger via først-til-mølle princippet og desto flere valgte indsatsperioder du har, desto større mulighed er der for, at vi kan vælge netop dig.

Hvis vi sætter dig på et team, modtager du en mail herom. Herefter kan du logge ind her og se hvilket team, vi har fundet plads til dig på, samt en kontakt til din frivilligkoordinator/teamleder.

 

 

 

Where words fail,
music speaks.

Følg os

loading social feed

Tilmeld dig nyhedsbrevet